Overzicht

Beschrijving

De twee vakantiehuisjes van "La Plumette" (« Le Fenil » en « Le Logis ») bevinden zich in een oude alleenstaande hoeve, gelegen op het einde van een klein straatje, langs een riviertje, begrensd door velden en een bos. Ver van de stadshinders geniet de hoeve "La Plumette" van een uitzonderlijke en beschermde natuur.

De niet-ingerichte stallen en schuur krijgen elk jaar het bezoek van tientallen zwaluwen en het gebeurt ook dat reiën door het met veel bomen beplante domein lopen.

De streek van Sivry-Rance is ideaal gelegen bij de grens tussen België en Frankrijk en niet ver van toeristische zones zoals de Meren van l'Eau d'Heure, de steden Chimay en Beaumont, het Meer van Val Joly, het natuurreservaat van l'Avesnois en oude dorpen zoals Renlies.
De trektochtwegen voor wandelaars en fietsers zijn talrijk. De Transylvestre, een grensoverschrijdend circuit door de bossen van 23 km loopt langs het erf.

We restaureerden deze oude hoeve met 2 bedoelingen: het respect van zijn plattelandse eigenschappen en het moderne comfort.
We stellen u voor een paar dagen door te brengen in een zeldzame omgeving.

Faciliteiten
  • Parkeerplaats
    Inclusief Parkeren
  • Spa & Gym
    Tafelvoetbal
  • Buiten
    Houtskoolbarbecue, Gedeeld Tuin, Privé Speeltuin
Beleid
Kinderen welkom, Huisdieren alleen op afspraak toegestaan, Roken verboden, Niet geschikt voor ouderen en mindervaliden,24/7 Toegankelijk, Inclusief Huishoudster
Check-in:
16:00
Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden